Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 10.06.2016 08:53

Дългото чакане приключва след часове, Евро 2016 ни носи 1 месец футбол от днес

Две години чакане и отново футболният фен можеда се наслади на цял месец футбол от най- висока класа. Европейското първенство стартира днес от 22:00 часа с двубой между Франция и Румъния.

В битката за европейската купа ще влязат 24 отбора, като сред тях има 5-ма дебютанти. Българските зрители отново ще трябва да си избират отбор, за който да викат, тъй като родните национали отново не успяха да се класират. Те ще могат да съпреживеят емоцията на 24-те европейски нации, намерили място във финалите в Париж и други френски градове благодарение на преките излъчвания на БНТ и Нова ТВ.

Групите са разделени още преди месец и изглеждат по следния начин:

Групите

Всякакви анализи преди началото на първенството са излишни. На всеки голям футболен форум има изненади и ние няма да се наемаме да посочваме фаворити, тъй като макар по терените на Франция да се изправят настоящият световен шампион Германия и кралете на Европа Испания (които последните две първенства взимаха купата), то в борбата се включват напористи отбори като Уелс, Румънуия, Ирландия, както и домакините Франция. Като цяло първенството обещава да е изключителен футболен спектакъл, който ще накара мъжете в цяла Европа да загърбят всичко друго поне за месец.

Мартин АтанасовНай-четено днес


Протестиращи срещу изборния туризъм блокираха границата с Турция
Побъркаха ме, подлудиха ме! Продадох си всичките прасета на чужденци по 20 000 евро едното!
И прогнозата на „Барометър“ очерта инфарктна разлика между ГЕРБ и БСП, Обединени патриоти дърпат на финалната права (ГРАФИКА)
Кирил Домусчиев: Бизнесът има много голямо разминаване с БСП!

Нинова обяви 3 плана за победа на изборите и разкри какво ще направи първо, след като поеме властта!

"Сигурна съм в победата. Не си представям визуално, че седя в Министерски съвет,…

Прочети


Анкета

Зареждане

Каква коалиция най-добре ще управлява България?

Благодарим ви за гласуването
Вашият вот е даден за тази анкета!
Моля, изберете отговор!
Затвори анкетата