Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 23.12.2016 20:46

Ген. Атанасов: България е бедна, защото много се краде, а не защото няма пари

Взаимодействието между новите десни формации е задължително.

Необходим е широк фронт срещу корупцията. България е сред най-бедните страни, не защото няма пари, а защото много се краде.

 

Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ генерал Атанас Атанасов от ДСБ.

Водим разговори за явяване на на изборите в широка коалиция, включително и с Христо Иванов.

Ние няма да се събираме, за да се обичаме. Имаме да вършим сериозна работа. Политическата обстановка налага радикални действия, за да се справим с проблема корупция.

Най-голямата заплаха за България е неразследването на едрата корупция. В последните години обществените поръчки се разпределят между 7-8 фирми по корупционни схеми, даде пример той.

На нас ще ни лепят всякакви етикети. Най-добър в това е премиерът в оставка Бойко Борисов. Той налепи много етикети в последните години, за да остане в бяло.

С Петър Москов се разделихме още миналата година. Той избра приятелството с Борисов пред принципите. Москов сбърка. Трябваше сам да подаде заявление за напускане. Борисов е човекът, който подчини тайните служби на тайните власти, за да остане на власт.

Щом Москов е останал с такъв човек, нека си вървят в комплект, категоричен беше Атанасов. След оставката на Борисов на всички беше ясно, че отиваме на избори.

Всеки, който е вярвал, че може да се състави правителство, е бил наивник. Нашата цел не е да влезем в Народното събрание.

Имаме много по-голяма цел. Не спираме да се срещаме с хората. Те са настръхнали срещу Борисов и ще го пометат. Хората искат промяна.

Ние трябва да ги убедим, че можем да се справим с корупцията. Всеки ден се срещаме и провеждаме разговори. Получаваме стотици сигнали за корупция. Това трябва да спре, каза още депутатът от ДСБ.Най-четено днес


Пълен потрес в Плевен! Майка мастурбира на стълбите в блока
Всички жени да прочетат задължително това! Разпознайте симптомите за рак на шийката на матката преди да е станало твърде късно!
Внимание! Много важна информация за всички шофьори, които зареждат возилата си с дизел, откриха…
Най-великият ум на планетата обяви внезапно: Ние сме в страшна опасност!