Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 08.01.2017 12:25

Николай Николов с лоши новини заради снежния капан!

Снощи 57 населени места в Североизточна България бяха без ток, тази сутрин са 90. Това каза на брифинг в АПИ директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ гл. комисар Николай Николов.

„Въпреки огромните усилия, които влагаме нещата са с променлив успех. Допълнително Българската армия ще мобилизира всички свои ресурси в Североизточна България, за да подпомогнем усилията на ЕНЕРГО-ПРО да възстановим електроподаването“, заяви той.

„Тази нощ бе сравнително спокойна, но имахме десетки случаи, при когато екипите ни бяха принудени да организират спасителни операции за хора, които отново не се съобразиха с указанията“, посочи гл. комисар Николов.

Според него огромна част от българите са се съобразили с указанията и са съдействали, но е имало отделни случаи на хора, които не са го направили.Най-четено днес


Протестиращи срещу изборния туризъм блокираха границата с Турция
Побъркаха ме, подлудиха ме! Продадох си всичките прасета на чужденци по 20 000 евро едното!
И прогнозата на „Барометър“ очерта инфарктна разлика между ГЕРБ и БСП, Обединени патриоти дърпат на финалната права (ГРАФИКА)
Кирил Домусчиев: Бизнесът има много голямо разминаване с БСП!

Нинова обяви 3 плана за победа на изборите и разкри какво ще направи първо, след като поеме властта!

"Сигурна съм в победата. Не си представям визуално, че седя в Министерски съвет,…

Прочети


Анкета

Зареждане

Каква коалиция най-добре ще управлява България?

Благодарим ви за гласуването
Вашият вот е даден за тази анкета!
Моля, изберете отговор!
Затвори анкетата