Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 08.01.2017 12:38
1483852481-sfd

Те са едни от малкото български милионери, за които може и да не сте чували (ВИДЕО)

Необичайното е, че те са… милионери. Те са едни от малкото български милионери, за които може и да не сте чували, защото семейство Ташкови са много по-известни извън България. Те са в световния топ 5 на производителите на бронежилетки.

У нас обаче те не са много известни, ако не броим една пищна заря в морското небе над фамозното село Лозенец, която ознаменува една още по-пищна, особено за българския държавен стандарт, сватба. Тази на наследника на фамилия Ташкови.

Сватба, на която пя легендата на турбофолка Цеца Величкович. Сватба, на която мнозина завидяха, наричайки я „пир по време на чума“, пише Нова телевизия.

Запознайте се с Гергана и Пламен Ташкови, а те ще разкажат трудно ли е да си богат в бедна държава.

Фирмата им прави оборот по 40-50 млн. лв. Печалбата им е около 12 млн. лв. и съответно плащат данък от 1.2 млн. лв.  Преди две години Гергана Ташкова получи чисто ново Бентли за рождения си ден от своя съпруг Пламен Ташков. Двамата са собственици на „Марс Армор“ ООД, което се занимава с търговия за отбранителната индустрия. Партито за рождения ден на Ташкова се проведе в луксозния столичен ресторант „Ниагара“ в Белите брези. Шумна и бляскава заря освети тогава квартала.

Фирмата на Гергана и Пламен Ташкови е производител на бронирани жилетки, бронеплочи, балистични щитове, костюми за разминиране. Ташкови поканиха това лято над 500 гости, които да присъстват и участват в сватбата на техния син. Супер звездата на Балканския полуостров Цеца Величкович бе изненадата на вечерта, като вместо уговорените 45 минути на сцената, тя пя повече от час и половина. Говори се, че са платени 100 000 евро.

Красивата булка Поли и синът им Николай танцуваха първия си танц върху песен, написана специално за повода и изпълнена от …Гергана Ташкова.Най-четено днес


Спешна операция спря министър от кабинета „Борисов“ за президентската клетва на Румен Радев! (СНИМКИ)
Изненада: Красивата съпруга на Веско Маринов плътно до Плевнелиев! Вижте защо (СНИМКИ)
Цветанов с тежък укор към Радев: Това не е достойно!
БРУТАЛНО! Току що Бойко изригна жестоко и бясно: Къв е тоя Бай Х*й ще ми вика! Ще го
1478511630-dsc-0064jpg (1)

Генерал Радев получава цялата власт 3 в 1! Ето първите му решаващи стъпки

Само след няколко чака петият президент на България Румен Радев ще положи клетва…

Прочети


Анкета

Зареждане

Каква коалиция най-добре ще управлява България?

Благодарим ви за гласуването
Вашият вот е даден за тази анкета!
Моля, изберете отговор!
Затвори анкетата