Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 09.01.2017 16:21

Корнелия Нинова свиква ръководството на БСП в най-студения град на България

Лидерката на БСП Корнелия Нинова за пореден път стресира и служители, и партийци с решението си да проведе изнесено заседание в Кюстендил, където през последните дни бяха измерени най-ниските температури в страната. Въпреки минусовите температури и затрудненото придвижване по пътищата, председателката била твърдо решена да продължат по график изнесените заседания на ръководството на партията. Това разкриха пред БЛИЦ наши източници от „Позитано“ 20.

На аргумента, че температурите са опасно ниски, Нинова отговорила, че щом хората работят и ръководството на столетницата не трябва да прави изключение.

По думите й всички в левицата обяснявали как са близо до хората, но си стояли по кабинетите на топло. „Нямате работа в София, всички по страната”, наредила Нинова.

Очаква се на изнесеното заседание тя да стегне редиците за предстоящите избори в областта, както и да се срещне не само с партийци, но и с обществеността от града.

Изнесените заседания на ръководството ще продължат и в други области от страната.Анкета

Зареждане

Каква коалиция най-добре ще управлява България?

Благодарим ви за гласуването
Вашият вот е даден за тази анкета!
Моля, изберете отговор!
Затвори анкетата