Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 09.01.2017 16:21

Корнелия Нинова свиква ръководството на БСП в най-студения град на България

Лидерката на БСП Корнелия Нинова за пореден път стресира и служители, и партийци с решението си да проведе изнесено заседание в Кюстендил, където през последните дни бяха измерени най-ниските температури в страната. Въпреки минусовите температури и затрудненото придвижване по пътищата, председателката била твърдо решена да продължат по график изнесените заседания на ръководството на партията. Това разкриха пред БЛИЦ наши източници от „Позитано“ 20.

На аргумента, че температурите са опасно ниски, Нинова отговорила, че щом хората работят и ръководството на столетницата не трябва да прави изключение.

По думите й всички в левицата обяснявали как са близо до хората, но си стояли по кабинетите на топло. „Нямате работа в София, всички по страната”, наредила Нинова.

Очаква се на изнесеното заседание тя да стегне редиците за предстоящите избори в областта, както и да се срещне не само с партийци, но и с обществеността от града.

Изнесените заседания на ръководството ще продължат и в други области от страната.Най-четено днес


Всички жени да прочетат задължително това! Разпознайте симптомите за рак на шийката на матката преди да е станало твърде късно!
Внимание! Много важна информация за всички шофьори, които зареждат возилата си с дизел, откриха…
Най-великият ум на планетата обяви внезапно: Ние сме в страшна опасност!
Гърми нов мегаскандал с Герджиков и властта!