От посолството ни в Белград потвърдиха: Асен Петров е намерен мъртъв, полицията разследва дали не е бутнат отвисоко

Операторът Асен Петров, когото издирваха близки и приятели, действително е открит мъртъв. Това потвърдиха пред БЛИЦ от пресцентъра на МВР. От консулството на нашето посолство в Белград заявиха, че в момента се изяснява причината за смъртта и тече разследване.

Оттам потвърдиха, че е имало разминаване в информацията и на практика в посолството са научили едва вчера, че младежът е мъртъв, независимо че тялото му е било намерено няколко дни по-рано.

Службите са се задействали едва, след като у нас започва разследване и съответно е подаден сигнал до полицията в Белград.

Трупът на оператора Асен Петров е открит още на 4 януари, в 23.40 пред сграда на улица „Милотин Миланкович“ №30 в Белград, съобщава и „24 часа“, цитирайки свои източници в Сърбия.

Според тях младежът е паднал от високо и в момента се работи по три версии – убийство, самоубийство или нелеп инцидент.

Близки на младежа обаче са категорични, че той не е имал намерение за самоубийство и до последно, когато е контактувал с тях, е бил в добро настроение.

Нито от МВР, нито от посолството ни в Белград нямаха информация за мистериозните две момичета, които са пътували с младежа, установи проверка.

По данни на мъжа, от когото Асен Петров е наел апартамент за нощувки, той регистрирал освен себе си и Борислава Ненкова и Михаела Маринова.

Собственикът на жилището твърди още, че Асен го е напуснал на 5 януари. Предложил му да го откара до летището, но отказал.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"