Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 17.02.2017 09:54

Всички репортери са в двора на това българско училище! Голям скандал!

Скандалът в благоевградската гимназия, при който бе изключен ученик, защото е посегнал на учител, се разраства. Георги Кайнакчиев е обвинен, че е ударил господина си по физическо възпитание, предаде Нова телевизия, цитирана от Блиц.

Десетки ученици излязоха днес на протест заради изключения Георги.

„Започна да ме дърпа и ме шамароса.

Искаше да ходя при директора. После започна да ме пита къде се намирам, какво правя и ме удари с лявата ръка по бузат“, казва ученикът.

Учителят, участвал в свадата – Антон Ишев се оправда: „Той се обърна с мен с неподходящ тон. Не съм замахвал, той го направи, имам и извадено медицинско“, каза той.

„Не трябва да бъде изключен. Той никога не би направил такова нещо. За да тръгне да агресирта, трябва да бъде провокиран“, заяви съученичка на изключения.

„В контекста на наближаващите избори, Георги ще бъде един страхотен политик. За толкова време много хора подведе. Аз съм тук, за да подкрепя моя колега. Всеки от нас може да е на негово място“, каза колега-учител на Ишев.

„Дошла съм да подкрепя колегата. Той е скромен и си гледа съвестно задълженията. Иначе аз нямам наблюденищя върху детето, не му преподавам“, заяви учителка от школото.

„Ученикът може да обжалва в 14-дневен срок, дотогава той е наш ученик. На педагогическия съвет всички страни бяха изслушани обстойно. Георги, майка му и учителите бяха изслушани и решихме каква да е санкцията. Мисля, че решението е според фактите“, отсече пък директорът на училището.Най-четено днес


Таблица с възраст за пенсиониране и разликата, според годината на раждане
Валери Димитров: Съдът трябва да реши дали Стоян Александров е лихвар
О, не Сърцето ми се разби на хиляди парчета Почина милото детенце на
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Погледнах към този саниран блок и помислих, че сънувам! Тук пише

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

"Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата