Страхотен екшън в Европарламента! Марин льо Пен разпердушини Меркел и Оланд по невиждан начин (ВИДЕО)

Марин льо Пен избухна в Европарламента и каза директно в лицата на Меркел и Оланд неща, които никой в новата европолитика не помни да са казвани като освен това думите й бяха посрещнати с аплодисменти в залата, съобщава aftershock.news

„Благодаря Ви, Меркел, че дойдохте тук заедно със своя вицеканцлер – администратор на провинция Франция. Вие се явихте на тази сесия заради една много проста причина – вашият Европейски съюз  колабира, опитвайки се да се спаси от гибел с помощта на шантаж, заплахи и унижения. Вашият модел е свързан с това да служите на САЩ, да танцувате по свирката на банкерите, нечестната конкуренция, шпионирането на гражданите и тяхното разорение.

Аз представлявам друг модел, основан на независимост, многополярност на света, протекционизъм и пълното спиране на масовата миграция.

Някой вероятно ще каже, че аз съм анти-Меркел? Така е, и това е чест за мен! Мадам, аз вас не ви признавам! Немските интереси не оправдават васализацията на останалата част от Европа. И аз тук съм в качеството си на глас от другата, свободна Европа, на тези европейци, които обърнаха гърба си спрямо ЕС, защото те се нуждаят от нации, а не от ЕС. Оланд, аз съм гласът на тези французи, които обърнаха гърба си към теб, точно както отхвърлиха Саркози малко по-рано, защото бяха предадени от Франция.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"