Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 28.04.2017 09:13

Наш експерт със страшна прогноза: В Македония ще избухне война и страната ще се раздели, много държави искат прекрояване на границите

Това е бивша Югославия. Очевидно не работят формулите, които трябваше да се приложат. Дрехите на тези малки държави са утеснели и вече се иска прекрояване на граници.

Това не е добре за нас.

Това заяви в ефира на „Здравей, България“ журналистът Красимир Узунов. „Този конфликт може да се приеме и като провокация“, добави той.

Според него трябва да очакваме война на Балканите. В момента в страната има две големи македонски партии, които трябва да определят бъдещето на страната след 10-годишното управление на Никола Груевски.

Беше въпрос на време кога гражданите ще ги набият. Албанската политическа платформа е приета и от Зоран Заев и от Никола Груевски, включително 8 министри да са албанци, председателят на парламента да е албански и езикът им да стане втори официален.

Албанците обаче си избраха Заев и така той стана предател според народа. Македония върви по пътя на кантонизиране, федерализиране и разделяне“, каза Узунов.

„Тази нощ позицията ни беше наистина добра. Това от много време ни липсваше. За първи път имаме една проактивна позиция. През последните години бяхме абдикирали от темата „Македония““, коментира журналистът по повод реакцията на премиера Борисов и страната ни.Най-четено днес


Таблица с възраст за пенсиониране и разликата, според годината на раждане
Валери Димитров: Съдът трябва да реши дали Стоян Александров е лихвар
О, не Сърцето ми се разби на хиляди парчета Почина милото детенце на
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Погледнах към този саниран блок и помислих, че сънувам! Тук пише

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

"Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата