Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 04.05.2017 10:04

Трагедията е пълна! Младото момиче, загинало в мелето край Смоляновци, се прибирало у дома за Гергьовден

Студентка във Великотърновския университет, която е от Белоградчик, е загиналата при зловещата катастрофа снощи край монтанското село Смоляновци, съобщава „Конкурент“.

Младата жена се е прибирала у дома за Гергьовден. Ползвала е автобусния превоз от Враца, в чиито филиал на ВТУ е следвала, а след това е хванала фаталния курс до Белоградчик, който е единствения транспорт за голяма част от хората в този край.

Припомняме, че автобус на „Монтана Автотранспорт“ падна в дере на международен път Е-79 край Смоляновци след сблъсък с ремаркето на турски ТИР.

При зловещото ПТП бяха ранени най-малко 12 души, като трима от тях са в критично състояние. Рейсът, който изпълнявал редовен курс от София до Белоградчик, е бил пълен.

След катастрофата Е-79 беше затворен заради втора катастрофа между български и полски ТИР, при която на пътното платно беше разлято дилезово гориво. Рано тази сутрин от Агенция „Пътна инфраструктура” обезопасиха района и пуснаха натовареното трасе.Най-четено днес


Таблица с възраст за пенсиониране и разликата, според годината на раждане
Валери Димитров: Съдът трябва да реши дали Стоян Александров е лихвар
Пеевски подава сигнал в прокуратурата срещу Цветан Василев за набеждаване в престъпление
С опасност за живота: След жесток запой Калин Терзийски още е на системи във „Фермата“!

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

"Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата