Цветанов издаде тайни от кухнята: Обяви защо три от най-красивите дами на ГЕРБ са с нови постове и кабинетът „Борисов 3“ изненада ли опонентите си

Лиляна Павлова има натрупан опит, разпознаваема е в Европа и затова ще се справи добре с поста, който й отредихме, а именно да подготви България за председателството на Европа.

Това заяви Цветан Цветанов в сутрешния блок на БНТ по повод изненадващата позиция, която бе отредена на бившия регионален министър.

„Не знам изненадахме ли опонентите си с Николай Нанков, но той е много добър кадър“, вери още Цветанов. Вторият в ГЕРБ обяви, че Екатерина Захариева също е кадър, който е с нова позиция, но е „убеден, че няма да промени позицията на България по важните национални и световни теми“.

„В кабинета „Борисов 3″ заложихме на съвсем друго поведение. Все пак България трябва да бъде над всичко и затова гарантирам, че всички министри ще бъдат доста комуникативни с всички партии дори и с опозицията“, каза той и увери, че това правителство ще изкара целия си четири годишен мандат.

Цветанов говори и за Цецка Цачева и защо е заела поста правосъден министър: „На този пост ще се ориентира много бързо и ще изпълни всички препоръки, които получихме от ЕС за съдебната ни реформа“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"