Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 05.05.2017 08:54

Цветанов издаде тайни от кухнята: Обяви защо три от най-красивите дами на ГЕРБ са с нови постове и кабинетът „Борисов 3“ изненада ли опонентите си

Лиляна Павлова има натрупан опит, разпознаваема е в Европа и затова ще се справи добре с поста, който й отредихме, а именно да подготви България за председателството на Европа.

Това заяви Цветан Цветанов в сутрешния блок на БНТ по повод изненадващата позиция, която бе отредена на бившия регионален министър.

„Не знам изненадахме ли опонентите си с Николай Нанков, но той е много добър кадър“, вери още Цветанов. Вторият в ГЕРБ обяви, че Екатерина Захариева също е кадър, който е с нова позиция, но е „убеден, че няма да промени позицията на България по важните национални и световни теми“.

„В кабинета „Борисов 3″ заложихме на съвсем друго поведение. Все пак България трябва да бъде над всичко и затова гарантирам, че всички министри ще бъдат доста комуникативни с всички партии дори и с опозицията“, каза той и увери, че това правителство ще изкара целия си четири годишен мандат.

Цветанов говори и за Цецка Цачева и защо е заела поста правосъден министър: „На този пост ще се ориентира много бързо и ще изпълни всички препоръки, които получихме от ЕС за съдебната ни реформа“.Най-четено днес


Таблица с възраст за пенсиониране и разликата, според годината на раждане
Валери Димитров: Съдът трябва да реши дали Стоян Александров е лихвар
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Погледнах към този саниран блок и помислих, че сънувам! Тук пише
Разчистваха старо училище край Варна и изведнъж пред учите им се появи сензационна находка! Намериха

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

"Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата