Извънредно! В 4 часа сутринта телефонът е звъннал, засекли са изчезналия Ивелин в…

В 4 часа сутринта е получен сигнал, че младият Ивелин, който изчезна преди дни, е бил забелязан в село Чокманово. Родителите му са хукнали натам още от рано сутринта, информира Нова телевизия. „Изчезнал е от понеделник. Бил тръгнал с някаква черна кола, ходим навсякъде и го търсим, няма го никъде.

Всички сме накрак. Не знам как да си обясня тази ситуация. Няма никакви проблеми, младо момче е, на 19 години“, сподели роднина на изчезналия Ивелин.

„В 4 сутринта получихме информация, че е забелязано момчето в село Чокманово. Претърсваме много градове. Проверени са много адреси, снощи се включи и техника на Главна дирекция „Гранична полиция“. Цяла нощ издирването продължаваше. Снощи проверихме друг сигнал, но се оказа, че не е момчето, което ние издирваме, затова отново се насочихме към участъка, където е засечен от фотокапан, заяви директорът на полицията в Смолян.

„То е скромно момче, с ограничен кръг от познати, което помага в семейния бизнес, не обикаля и не разполага с автомобил. За всички това е един интересен случай и не може да се предположи поради какви причини момчето е тръгнало“, добави той.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"