Бащата на изчезналия Ивелин не губи надежда: Жена го е забелязала, куче е попаднало на следа

Все още няма добра новина, че момчето е открито. Момчето е забелязано от жена, която е пътувала по главния път, минаващ през село Чокманово. Куче същи успя да намери следа от младежа.

Села, които се намират наблизо, също ще бъдат обхождани.

Роднините се надяват момчето вчера да е намерило заслон от лошото време, информира Нова телевизия.

„Нямаше видима причина да иска да избяга от вкъщи. Той, ако е искал да бяга, нямаше да ми се обажда онази сутрин. За мен е тръгнал на разходка, отдалечил се е, панирал се е и нещо се е случило. Не знам какво може да го е подтикнало, явно нещо е станало, нямам представа.

Има си някаква причина, но самият той може да каже, дано да го намерим и да разберем. Той е много тих и скромен. Ако искаше да се крие, нямаше да се появява“, каза Велин Узунов, баща на изчезналия Ивелин.

Той разкри и защо момчето му не моли никого за помощ. „Непознати хора няма да спре, за да се качи при тях. Много е срамежлив и това ме притеснява. Разговаря само с хора, които познава, много е затворен. Нямаше приятели, с които да излиза“, каза Велин Узунов, баща на изчезналия Ивелин.

Родителите на младежа са разделени от години, майка му живее в София. Тя получава информация само по телефона.

„Чакаме да се прибере и всичко да е наред. Обичаме го и се надяваме скоро да си дойде. Сигурен съм, че е жив и здрав, щом са го видели“, завърши бащата.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"