Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 11.05.2017 17:11

След нападение от акула мъж е закаран в болница, когато лекарите виждат рентгена, му съобщават нещо страшно и съкрушаващо (СНИМКИ)

Юджийн Фини бил на отпуска със семейството си в Калифорния. След като го напада акула всъщност не подозирал, че му се е случило нещо много хубаво, колкото и абсурдно да звучи. Американецът си почивал на плажа заедно със съпругата и двете си малки деца. Затоплен от слънцето решил да се охлади във водата.

След секунди всичко се превърнало във филм на ужасите. В един момент усетил твърд удар в гърба и как нещо огромно го повлича под водата. Започнал да губи въздух и сили, но внезапно почувствал, че хватката се отпуска.

Със сетни сили се добрал до брега, без въобще да резбере какво се е случило. Едва по-късно разбрал, че всъщност е бил нападнат от акула. 

От гърба му текла  кръв, но решил, че може да се справи и сам с нараняването и се превързал с подръчни средства от аптечката, която семейството носело със себе си за отпуската.

Отишъл в болницата едва, когато се прибрал вкъщи след отпуската. И то, защото болката в гърба не спирала, а раната не можела да зарасне.

Лекарите му направили рентген и едва тогава разбрали истинския проблем. От снимката станало ясно, че Юджийн всъщност има тумор на единия от бъбреците. Препоръчали незабавна операция и се оказало, че тя е проведена точно навреме, за да може младият мъж да се спре разпространението на тумора.

Самият Юджийн признал, че нямал навика да ходи на профилактични прегледи и едва ли би открил страшното си заболяване навреме, ако не е било ухапването от акулата.Най-четено днес


ЧЕРНА ВЕСТ В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН. ПОЧИНА ЗНАКОВ ПОЛИТИК. ОТИДЕ СИ БИВШИЯТ ПРЕМИЕР
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! БОЙКО ОБЯВИ НОВИ СВИРЕПИ ПРАВИЛА! КАТ ТЕ ХВАЩА И ТЕ
ТАЗИ ЖЕНА Е БИВШ ЛЕТЕЦ ОТ ВАРНА ДУМИТЕ Й ОБИКОЛИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАКВО ПРОРОКУВА ТЯ ЗА РОДИНАТА НИ
Тази абитуриентка от Лом изби рибата, отиде на бала си, придружена от… (СНИМКИ)

Важно! Правителството въведе нови промени за работното време, почивките и отпуските, които засягат всички

С постановление от тази седмица правителството прие промени в Наредбата за…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата