След нападение от акула мъж е закаран в болница, когато лекарите виждат рентгена, му съобщават нещо страшно и съкрушаващо (СНИМКИ)

Юджийн Фини бил на отпуска със семейството си в Калифорния. След като го напада акула всъщност не подозирал, че му се е случило нещо много хубаво, колкото и абсурдно да звучи. Американецът си почивал на плажа заедно със съпругата и двете си малки деца. Затоплен от слънцето решил да се охлади във водата.

След секунди всичко се превърнало във филм на ужасите. В един момент усетил твърд удар в гърба и как нещо огромно го повлича под водата. Започнал да губи въздух и сили, но внезапно почувствал, че хватката се отпуска.

Със сетни сили се добрал до брега, без въобще да резбере какво се е случило. Едва по-късно разбрал, че всъщност е бил нападнат от акула. 

От гърба му текла  кръв, но решил, че може да се справи и сам с нараняването и се превързал с подръчни средства от аптечката, която семейството носело със себе си за отпуската.

Отишъл в болницата едва, когато се прибрал вкъщи след отпуската. И то, защото болката в гърба не спирала, а раната не можела да зарасне.

Лекарите му направили рентген и едва тогава разбрали истинския проблем. От снимката станало ясно, че Юджийн всъщност има тумор на единия от бъбреците. Препоръчали незабавна операция и се оказало, че тя е проведена точно навреме, за да може младият мъж да се спре разпространението на тумора.

Самият Юджийн признал, че нямал навика да ходи на профилактични прегледи и едва ли би открил страшното си заболяване навреме, ако не е било ухапването от акулата.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"