Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 12.05.2017 09:46

Вежди Рашидов проговори за коварната болест, която вече пет години го мъчи, и обяви какво следва! (ВИДЕО)

„Всичко си има край. Никой не е женен за властта”, така Вежди Рашидов коментира в сутрешния блок на bTV защо отново не е министър в кабинета „Борисов 3”. „С Бойко Борисов сме заедно от самото начало на ГЕРБ.

Той е уникален случай – кой е бил три пъти министър-председател на България.

Много израсна – тръгна от нищото и сам направи себе си”, заяви Рашидов, който отново призна, че най-трудното нещо след като е решил, че няма да бъде министър е да го заяви на лидера на ГЕРБ.

Според него причините са много: „Първо – ставам на 65 години, трябва да се даде път на по-младите. Второ – прекарах нещо, което на никого не пожелавам, като здравословно състояние”. Бившият културен министър, който вече пет години води битка с рака, заяви какво го очаква: „Другата седмица ще ходя на четвърти контролен преглед.

Чувствам се здрав и се надявам това да бъде потвърдено и от изследвания”. „Христо Иванов пусна лакардията, че съм подписал документа за събарянето на Двойната къща в София. не министъра сам решава това, а само подписва”, отново подчерта Рашидов, който още преди време изригна срещу репортажа на bTV.Най-четено днес


Таблица с възраст за пенсиониране и разликата, според годината на раждане
Валери Димитров: Съдът трябва да реши дали Стоян Александров е лихвар
Пеевски подава сигнал в прокуратурата срещу Цветан Василев за набеждаване в престъпление
С опасност за живота: След жесток запой Калин Терзийски още е на системи във „Фермата“!

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

"Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата