Валери Симеонов люто се закани: Другата седмица ще има погром на плажа на Слънчев бряг, не ме интересува кой от къде идва и на кого е приятел

Този път ще има действия, този път ви казвам, че ще има събаряне на бараки в Слънчев Бряг. Премахването на бараките в Слънчев бряг и Златни пясъци е работа на общинските кметове. Пожелавам на общинска администрация да си свърши работата, а не да се притеснява, че бараките са на знакови имена. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в ефира на БНТ.

Държавата трябва смело да влезе и да си свърши работата. Бих препоръчал на министър Ангелкова с мое съдействие да се въведе сериозна промяна в процедурата за отдаване на концесии на плажовете, защото те са се превърнали в едни касички, посочи още той.

Въобще не ме интересува кой от къде идва и на кого е приятел. И  няма Маджо, Баджо, Маргини и други такива. Всички бараки ще се разчистят. Другата седмица ще има шоу на плажа на Слънчев бряг, каза още Симеонов. Той съобщи още, че днес най-сетне ще бъде издадена заповед за назначаване на зам.-мининистрите от квотата на Патриотичния фронт. „Почти всички хора са от бизнеса“, уточни Симеонов.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"