Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 12.05.2017 13:31

Извънредно от Слънчев бряг! Мощна полицейска акция, над 30 души от хората на Митьо Очите и Божо Кравата са откарани в участъка!

Над 30 души, близки до Димитър Желязков-Очите и до Божидар Кузманов-Кравата, са откарани в полицията в Слънчев бряг след мащабна полицейска акция, съобщава Burgasinfo.com.

Управителите на всичките осем фирми, близки до несебърския бос Димитър Желязков-Очите, са подложени на полицейски проверки. Проверява се щателно цялата им дейност.

Фирмите, развиващи таксиметрова дейност, са регистрирани на дъщеря му Станислава или на други лица, като от месеци са под полицейско наблюдение.

В разгара на миналото лято всичките таксита бяха стоварени на паркинга на полицейското управление в Слънчев бряг, като на разпит бяха извикани и неговата дъщеря Станислава и бъдещия му зет Велислав.

Акцията вчера и днес показва, че те са постоянно под надзор. Полицаи са откарали в управлението и над 15 души от обкръжението на Божидар Кузманов, известен като Божо Кравата.

Повечето от тях са служители на дискотека „Оксижен“, но не е ясно дали реално работят там. Преди старта на сезона повечето ключови фигури, близки до Кузманов, вече са се установили в курорта, като са наели и квартири.

Претърсени са и  жилищата им. Те са били задържани вчера, а мащабните полицейски акции в Несебър и Слънчев бряг продължават и днес.Най-четено днес


ТАЗИ ЖЕНА Е БИВШ ЛЕТЕЦ ОТ ВАРНА ДУМИТЕ Й ОБИКОЛИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАКВО ПРОРОКУВА ТЯ ЗА РОДИНАТА НИ
От последните минути: Елена Йончева предложи на Бойко нещо, което може да срине ГЕРБ
„Как 25 години България не се управлява от българи“
От Слънчев бряг определиха информацията за изнасилване на 14-годишна за „изцяло невярна“

Важно! Правителството въведе нови промени за работното време, почивките и отпуските, които засягат всички

С постановление от тази седмица правителството прие промени в Наредбата за…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата