Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 15.05.2017 09:30

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

„Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало пленуми по 12 часа, където е имало много спорове“. Това заяви в ефира на Нова телевизия Калоян Паргов, член на Изпълнителното бюро на БСП.

„В рамките на две години се наложи да бъдат сменени две бюра.

 Аз няма от какво да се срамувам. Просто нещата се свързват още с лидерската битка в партията. Важно е да се каже, че БСП върви по нов начин“, каза Паргов.

„В мандата на предишния председател на партията, няколко месеца по-късно бяха сменени правилата от тогава действащия президент.

Тоест избраха Михаил Миков и след 5 месеца поискаха смяната му, каза още той. „Тези, които твърдят, че Корнелия Нинова е участвала в лоши практики или в ситуация, подобна на Цумгейт, нека излязат и докажат твърденията си.

„Аз лично не се чувствам обиден за разлика от други мои колеги. Сега трябва да мислим върху това как да запазим огромната подкрепа, която получихме от българския народ.
„Миков се облегна на Дъбов и Узунов, когато стана лидер, но след това ги махна от Изпълнителното бюро. Тогава говореше ли се толкова“, попита още Паргов.Най-четено днес


ЧЕРНА ВЕСТ В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН. ПОЧИНА ЗНАКОВ ПОЛИТИК. ОТИДЕ СИ БИВШИЯТ ПРЕМИЕР
Мутренските времена се завърнаха с пълна сила! Ето какво се случи на Щъркелово гнездо
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! БОЙКО ОБЯВИ НОВИ СВИРЕПИ ПРАВИЛА! КАТ ТЕ ХВАЩА И ТЕ
ТАЗИ ЖЕНА Е БИВШ ЛЕТЕЦ ОТ ВАРНА ДУМИТЕ Й ОБИКОЛИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАКВО ПРОРОКУВА ТЯ ЗА РОДИНАТА НИ

Важно! Правителството въведе нови промени за работното време, почивките и отпуските, които засягат всички

С постановление от тази седмица правителството прие промени в Наредбата за…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата