Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 15.05.2017 09:34

Маги Халваджиян скочи срещу българите заради „Евровизия“

Маги Халваджиян възропта срещу думите на хиляди нашенци, че конкурсът е бил нагласен и несъгласието им с вота на публика и жури в конкурса „Евровизия“. Припомняме, че миналата вечер Кристиан Костов остава втори, но това бе исторически успех за България и най-доброто й класиране в надпреварата до момента. Предишното най-добро постижение бе на Поли Генова, която остана четвърта.

Ето какво написа продуцентът по повод на българският хейт:“Да оспорваш вота на журЕто е нещо нормално! Ние не вярваме на никакви журЕта! Нищо , че става въпрос за 42 журЕта!:) ЖурЕтата са пристрастни и тенденциозни понякога! Но да оспорваш вота на публиката от 42 държави си е направо трагедия! Всъщност не само оспорваш, а и хулиш, обиждаш и заклеймяваш изборa й!

Що за безпардонна и арогантна наглост? Що за липса на минимално уважение !? Що за липса на възпитание и култура? Всъщност осредненият вот и на журито, и на публиката ,казва едно и също : първо място за Португалия и второ за България.

Причини за този резултат има много, но проблемът е, че за пореден път вместо да сме щастливи от огромния успех, ние се тровим с негативни емоции! Успокойте се и се усмихнете! От 42-ма кандидати България е на второ място!!! Ако все пак негативните емоции надделеят можем просто да обявим война на Европа или поне на Португалия!:)“Най-четено днес


ЧЕРНА ВЕСТ В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН. ПОЧИНА ЗНАКОВ ПОЛИТИК. ОТИДЕ СИ БИВШИЯТ ПРЕМИЕР
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! БОЙКО ОБЯВИ НОВИ СВИРЕПИ ПРАВИЛА! КАТ ТЕ ХВАЩА И ТЕ
Мутренските времена се завърнаха с пълна сила! Ето какво се случи на Щъркелово гнездо
ТАЗИ ЖЕНА Е БИВШ ЛЕТЕЦ ОТ ВАРНА ДУМИТЕ Й ОБИКОЛИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАКВО ПРОРОКУВА ТЯ ЗА РОДИНАТА НИ

Важно! Правителството въведе нови промени за работното време, почивките и отпуските, които засягат всички

С постановление от тази седмица правителството прие промени в Наредбата за…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата