РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Опасно за всяко момиче! Изнасилвачи с джип отвличат

Двама изнасилвачи вилнеят от 20 години в София, а жертвите им се страхуват да подадат жалби срещу тях в полицията, разкри адвокат Иван Тодоров пред “24 часа”. Момичетата потърсили помощ при него и колегата му Григор Вълков. Двамата са обявили награда от 100 000 лв. за информация, която може да помогне за разкриването на бруталните бандити, съобщи 24 часа.

Помощ при юристите са потърсили 3 момичета, изнасилени през 1997 г., 2008 г. и 2011 г. От свой познат Тодоров чул за случай от преди 2 седмици в кв. “Хладилника”, който приличал на предишните посегателства.

И 4-те момичета били около 20-годишни в момента на изнасилванията. Разказали, че около 19 ч вечерта до тях спряла кола. Двама маскирани ги грабнали и напъхали в нея. Заради шока жертвите не са сигурни за модела, но казват, че е джип беемве.

Момичетата са отвлечени от кварталите “Белите брези” и “Западен парк”. През целия път до трамвайното депо в “Красна поляна” единият държал устата на жертвата, за да не може да вика.

Там, скрити в храстите, единият изнасилвал момичето и еякулирал в устата му, докато другият я държал, разказа Тодоров. След това ролите се разменяли.

Приключили със сексуалните гаври, двамата бутали пари в ръцете на момичетата и им казвали да вървят напред, без да се обръщат. Така се подсигурявали от евентуално снимане или запомняне на регистрационните номера на джипа.

Адвокатите са съветвали момичетата да подадат жалби в полицията, но те не искали. Техни роднини са събрали награден фонд от 100 000 лв. Надяват се някой, който може да е видял нещо, да се свърже с двамата адвокати и да помогне за залавянето на извратеняците.

От СДВР обясниха за “24 часа”, че в последните месеци няма нито една жалба за изнасилване. “Това е нормално”, каза Григор Вълков и обясни, че жертвите на такива гаври не подават сигнали и дори не казват на близките си, а страдат мълчаливо.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"