Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 19.05.2017 11:54

Ексклузивно за двойната екзекуция в София! Майката на убития Вячеслав Коев разкри цялата истина за касапницата

Майката на единия от убитите в столичния квартал „Витоша” разкри подробности пред БЛИЦ какъв е бил поводът за скандала, довел до тройния разстрел.

Синът й Вячеслав Коев, на 37 години, е единия от застреляните от бизнесмена Драгомир Драгомиров. През сълзи майката на Вячеслав разказа:   „Този Драгомир искаше още и още пари и то предварително, без свършена работа.

Бяха се разбрали и му дадоха първоначално 30% от цялата сума, за да започне да строи, но той не направи нищо.

Искаше още пари. Накрая каза, че трябва да му платят 100%, водеха преговори с фирмата на сина ми. Днес срещата беше, за да се уточнят колко ще му бъде дадено на Драгомиров”, разказа почернената жена.

Както БЛИЦ писа, Вячеслав Коев е бил управител на фирма „Пейсол”. На срещата с Драгомир Драганов днес са били още трима души. Единият от тях е Дмитро Куропаткин. Вбесен от настояванията на Драгомиров за още и още пари, той си тръгва. Едва тогава, афектиран, строителният предприемач вади пистолет и стреля.

„Пейсол” е специализирана в строителството на луксозни сгради и затворени комплекси. Последният проект – жилищна сграда в „Манастирски ливади”, получава акт 16 през април тази година.

Освен в „Пейсол” Дмитро Куропаткин е имал акции и във фирмата на Мария Илиева „Клуб Стерео стая”. Фирмата е създадена от певицата с цел да промотира млади изпълнители с творчески дух, ярко и харизматично излъчване.Най-четено днес


ЧЕРНА ВЕСТ В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН. ПОЧИНА ЗНАКОВ ПОЛИТИК. ОТИДЕ СИ БИВШИЯТ ПРЕМИЕР
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! БОЙКО ОБЯВИ НОВИ СВИРЕПИ ПРАВИЛА! КАТ ТЕ ХВАЩА И ТЕ
Мутренските времена се завърнаха с пълна сила! Ето какво се случи на Щъркелово гнездо
ТАЗИ ЖЕНА Е БИВШ ЛЕТЕЦ ОТ ВАРНА ДУМИТЕ Й ОБИКОЛИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАКВО ПРОРОКУВА ТЯ ЗА РОДИНАТА НИ

Важно! Правителството въведе нови промени за работното време, почивките и отпуските, които засягат всички

С постановление от тази седмица правителството прие промени в Наредбата за…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата