Опитайте приставката на Politikata за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Публикувано на: 19.05.2017 13:53

Последно инфо за най-новия тотомилионер: Бай Тодор ще подсигури бъдещето на две поколения свои наследници с почти 8 милиона лева (ВИДЕО)

След дълги години работа в обувен завод, 78 годишният Тодор Крантов най-накрая ще се наслади на заслужена почивка и то с 7 940 616 лева в джоба! След като 30 години наред играе с едни и същи числа – рождените дати на съпругата си, красивата Елена – както той я нарича, на дъщеря си и сина си, те му донесоха печалба от почти 8 000 000 лева.

Най-голямата сума, която е получавал до момента е от заплатата си, която по неговите думи „не стигала до никъде“.  Скромният дядо никога не е напускал пределите на България. Най-далеч със съпругата си са пътували до родното Черноморие.

Към днешна дата могат да си позволят да направят дори околосветско пътешествие.

Тодор е веселяк, определя себе си като „дядото късметлия“ и вече на няколко пъти позволява на непознати да го докоснат като коминочистач, ей така – за късмет! Дядо Тодор се радва на децата си, двамата си внука и едно правнуче. Сега той ще успее да подсигури тяхното бъдеще, като дори ще могат да си позволят да не работят, а просто да си харчат парите!

Къщата в Съединение е единственото, което семейството на дядо Тодор има, но сега той мисли да купи два апартамента и леки коли за внуците си. Казва, че все още не може да осъзнае случилото се, но има една мечта – да бъдат здрави. След години без никакви спестявания, „дядото късметлия“ е спокоен, че финансовото състояние на поне две поколения напред е осигурено.

Тодор вече успя да почерпи голяма част от своите приятели от родния си град с домашна гроздова ракия, а за десерт – вкусна милионерска торта!Най-четено днес


Таблица с възраст за пенсиониране и разликата, според годината на раждане
Валери Димитров: Съдът трябва да реши дали Стоян Александров е лихвар
РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Погледнах към този саниран блок и помислих, че сънувам! Тук пише
Разчистваха старо училище край Варна и изведнъж пред учите им се появи сензационна находка! Намериха

Калоян Паргов издаде подробности от 6-часовия пленум на БСП! Има ли напрежение в столетницата?

"Тежък пленум беше, 6 часа трудно се стои на едно място. През 90-те години е имало…

Прочети

Анкета

Затвори анкетата