РАЗПРОСТРАНИ! СПЕШНО Е! Преди малко научихме толкова тежка драма! Бащата на

„Това е историята на Неделчо Недялков от Търговище. История на пълно щастие и скоро след това огромна мъка. Години наред и след няколко опита ин витро, чудото за Дечо и съпругата му се случило.

Пълно щастие имало в техния дом, докато един ден Дечо не започнал да изпуска предмети с едната ръка и така с времето нещата се влошавали.

Започнал да има затруднения в говора, можел да се придвижва само с чужда помощ, а в момента…В момента движи само очите си,  диша благодарение на апарат и се храни балгодарение на апарат.

Но има мечта – да прегърне детето си. Може само да плаче и плаче… често, защото изпитва болка, а не може да каже или покаже. Надежда има, но живота му е оценен на 50 000 долара. Пари, които едно средностатистическо семейство няма. Аз не го познавам лично,  дори не съм от неговия град, но съм майка.

И това, че прегръщам децата си за мен е нещо ежедневно, а за него мечта. И реших, че трябва да помогна. Създадох базар във фейсбук, но върви бавно и трудно“, написа до нас наша читателка, която иска да помогне на Неделчо.

Мъжът е с диагноза атрофична склероза и единственото лечение е трансплантация на стволови клетки, което се извършва в Турция. За жалост парите, които са нужни са непосилни за семейството.

Нека, който може да помогне, да го направи!

Фейсбук страница – Благотворител базар – помощ за Неделчо.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"