От последните минути! Жена нападна с ритници бременна майка с дете

Снимка „Флагман“

Психичноболната Лариса, която е известна с агресивното си поведение, нападна брутално бременна в петия месец бургазлийката Радосвета Момчилова и 3-годишната й дъщеря. Екшънът, който за щастие приключил без сериозно пострадали, се разиграл днес около 13:00 ч. на ул. „Ген. Гурко“ – в центъра на Бургас, предава Флагман бг.

 Майката, в рискова бременност, излязла на разходка в неделния ден с дъщеря си.

Докато вървели по ул. „Гурко“, била брутално изритана в гръб – в кръста и в дясната страна на гръдния кош. Безпомощната жена видяла, че нападателката е Лариса, преди да успее да реагира обаче, психичноболната съборила на земята и 3-годишното дете. Само бързата реакция на очевидци е спасила бременната жена и дъщеря й. „Щеше да ми стъпче детето. Благодаря на минаващите по улицата жени и двамата господа, които ми се притекоха на помощ.

Изключително съм благодарна и на служителите от Първо РУП-Бургас, които приеха случая ми присърце, оказаха нужното съдействие и веднага задържаха агресивната жена, както и на д-р Лазарова от Спешното отделение, която обстойно ме прегледа“, обяснява пострадалата бургазлийка пред Флагман.бг Тя моли, ако има и други пострадали от неадекватното поведение на Лариса, да се отзоват, за да може компетентните органи да я настанят в психиатрична болница, за да бъде лекувана.

„Физическата болка и преживеният стрес не искаме да ни се компенсира, а да се помогне на тази жена , както и да се предпазят гражданите и децата от посегателства  – физически и вербални. Който е пострадал да помогне да се попълни преписката, за да се вземат разумни мерки“, апелира бременната бургазлийла. От години Лариса е в това състояние. Тя има психични проблеми и след като прекали с алкохола, става доста агресивна и налита на хора. Обикаля из Морската градина и ж.к. „Лазур“. Често създава проблеми и на шофьорите, скачайки им пред колите в движение.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"