Поредно безумие! Освобождават предсрочно от затвора тумба убийци, изнасилвачи и грабители, начело с майката, удавила в пералня 2 годишното си дете

16 затворници с над 15-годишни присъди за убийства, изнасилвания и грабежи ще излязат на свобода до няколко месеца. Това показва справка на „Телеграф“, предоставена от Министерство на правосъдието.

От затворите в страната, които са преценили, че опасните бандити и рецидивисти е редно да излязат на свобода, се основават на факта, че всичките 16 престъпници отговарят на формалните предпоставки, регламентирани в чл. 70 НК.

Това означава, че за тях съдът е постановил условно предсрочно освобождаване от изтърпяване на останалата част от наказанието лишаване от свобода, тъй като бандитите са представили доказателства, че в затвора са се поправили и са излежали повече от половината от наказанията си.

Така по примера на двама от страховитата банда за отвличания „Наглите“ – Любомир Димитров – Гребеца и Ивайло Евтимов – Йожи, на път да вкусят свободата са още 16 закоравели престъпници.

Сред тях е бруталната майка, която като в същински филм на ужасите уби детето си, като го удави в пералнята. Младата майка грабва 2-годишния си син, напъхва го в пералнята и пуска машината да върти на бързи обороти. Въпреки въртенето на центрофугата то не умира толкова бързо.

Жената отваря пералнята, хваща го за краката и така държейки го набутва главата му, потапяйки я в останалата в машината вода, докато го удави напълно.

Останалите повече от дузина бандити са не по-малко опасни от нея. Сред тях има жестоки убийци, извършители на безскрупулни грабежи и брутални изнасилвачи.

Все закоравели престъпници, които извън затворнически комисии и съдилища, обществото трудно приема да се разхождат на свобода.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"