Ексклузивно! Огнен атентат в България! Удариха бизнесмена

Снимка Булнюз
Двете коли на врачанския бизнесмен Цветомир Дечев, известен с прякора си Цветара, са били запалени тази нощ, научи BulNews.bg.

Очевидци на инцидента разказаха пред екип на медията ни, че огънят е лумнал към 4 часа нощес на паркинга пред апартамента на врачанина. Първоначално се чуло силен гръм, след което съседите видели и издигащите се пламъци.

Хората от квартала излезли и веднага се прителки на помощ в гасенето на огъня.

На мястото пристигнал и екип на пожарната. Той се борил около половин час преди да загаси огнената стихия. Въпреки реакцията на притеклите се на помощ хора и пожарникарите, двата автомобила били напълно унищожени.

Едната изпепелна кола е „Опел Инсигния“, а другата е „Мини Купър“. От пламъците предниците, откъдето е тръгнал огъня, и купетата им са се стопили.

Най-вероятно автомобилите са били залети със запалителна течност. Съседите на бизнесмена са изумени от огнената вендета и не могат да проумеят защо някой ще иска да подпали колите на врачанина.

„Изумени сме. Той е обикновен човек с обикновен малък бизнес. На никой нищо лошо не е направил. В какви времена живеем!“, казаха свидетели на палежа.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"