Преди минути! Велик Стилиян Петров разплака българския „Фейсбук“ с изповедта си: Страх ме е от

„Не ми дадоха отговор. Това беше най-болезненото. Не ставаше въпрос за пари. Положих много труд.

Свалих за около година и половина 45 килограма. Мислех, че съм много близо до завръщане на терена за Астън Вила, но от клуба не пожелаха това да се случи. Имам 3 актуални предложения. До 3 седмици ще дам отговор. Всичко обсъждам със семейството ми. Децата и съпругата ми знаят и за трите оферти, засега всички сме „ЗА“.

Съпругата ми обича много футбола, не сме разговаряли много за трудния период и лечението. На 99 процента докторите знаеха какво е, но имаше и един процент шанс да не е истина. Денят, в който разбрах диагнозата беше дълъг ден. След това започна съсем друг начин на живот. Това, което правехме преди като свободни хора, трябваше да го забравим. Моят живот се превърна от най-високото към най-ниското. Паулина беше много притеснена и тъжна. Аз се опитвах да се държа на ниво. Беше трудно, тежко, аз трябваше да покажа характер и сила. Няма да лъжа имаше моменти, когато съм плакал, моменти, когато исках да откажа лечението. Над година интензивни химеотерапии, но с помощта на съпругата ми, на децата, на феновете…

Винаги ще ме тревожи дали болестта може да се върне. Опитвам се да не го мисля. Днес нямам страхове, оценявам живота по по-различен начин, нямам напрежение в живота, всичко решавам с търпение. С желание да ставам все по-добър човек. Децата вече са големи на 14 и на 10 години, единственото, което ме дразни е, че сега като напишат моето име първо излизат материалии за битката ми с рака, а не за кариерата ми като футболист. Говорим с децата за всичко, не им крия и не им спестявам истината. И двете ми деца проявяват голям интерес към футбола…“, сподели легендарният капитан на националния отбор на България Стилиян Петров  в „Преди обед“ по бТВ. Стан е пред завръщане на терена, предаде „Пик“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"