Астролог разкрива нещо много важно: Днес е много специален ден, вижте какво не трябва да правите

Луната е в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от Блиц. Тя съветва да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

„Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото.

Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци“, добавя астрологът. „Време е за благотворителност. Днес лесно се вземат пари на заем, но трудно се връщат. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари.

Нарастват амбициите. Да се избягват поученията на другите и придирчивостта“, съветва тя. „Символ на 4-я лунен ден, който започва от 8:28 часа, е Дървото на познанието. Счита се, че този ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

В този ден следва да бъдете пасивни и да “плувате” по течението“, предупреждава Ивелина Пенчева. „Препоръчва се физическо натоварване, повече време на чист въздух и разходки пеша. Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа.

Те като правило ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се проведе това време в уединение или в семеен кръг. Денят е неудачен за търговия и за начало на дълго пътешествие. Не бива да се вземат прибързани решения“, добавя астрологът. „Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли.

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Всяка болест, която възникне сега, е указание за кармични проблеми на човека. Болести, започнали в този ден, обезателно протичат тежко.

Особено уязвими са адамовата ябълка, гръклянът и шийните прешлени“, уточнява Ивелина Пенчева. „Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.

Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила“, обяснява астрологът. Тя съветва, ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, да се въздържате  от подстригване.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"