Извънредно от парламента! Цветанов и Радев се сдобряват след мегаскандала?

Изненадваща среща в парламента осъществиха лидерът на ПГ на ГЕРБ и съветникът на президента по вътрешна сигурност и гражданско общество – Николай Копринков.

Срещата е била за изглаждане на напрежението, стана ясно от коментара на Копринков в кулоара на Народното събрание.

Разговорът преминал в дух на коректност, разкри още Копринков. Целта на срещата : „Каквито и да са търканията,  различията, да може да се изчистят“, разкри президентският съветник.

Попитан какво ще предаде на президента след разговора, Копринков заяви: „Че всичко е нормално. Къде виждате напрежението?“, попита риторично Копринков.

Съветникът на Радев Николай Копринков

„Тъй като нашият разговор премина в дух на коректност за бъдещи отношения между институциите, които трябва да са в един нормален диалог, не мисля, че можем да търсим някакъв конфликт“, подчерта той.

От ГЕРБ пък твърдят, че срещата е била много кратка, няколко минути само, а двамата се засекли случайно в кулоарите, понеже Копринков бил дошъл в Народното събрание по друг повод.

Целта на срещата : „Каквито и да са търканията,  различията, да може да се изчистят“, разкри президентският съветник. Попитан какво ще предаде на президента след разговора, Копринков заяви: „Че всичко е нормално. Къде виждате напрежението?“, попита риторично Копринков. „Тъй като нашият разговор премина в дух на коректност за бъдещи отношения между институциите, които трябва да са в един нормален диалог, не мисля, че можем да търсим някакъв конфликт“, подчерта той. От ГЕРБ пък твърдят, че срещата е била много кратка, няколко минути само, а двамата се засекли случайно в кулоарите, понеже Копринков бил дошъл в Народното събрание по друг повод.B  последните дни държавният глава и лидерът на ПГ на ГЕРБ си разменят словестни престрелки, а днес по Нова телевизия Цветанов отговори на Радев, който заяви, че бившият вътрешен министър разбирал само от апартаменти, но не и от самолети./blitz.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"