Гореща версия ! Боби Мечката ли е извършил „обира на века за милиони“ от тузарското имение в Бистрица на шефовете на „Ялта“ и печалната „Индиго!

Обирът от 1,5 милиона лева, е от къща на роднини известните бизнесмени братя Димитър и Красимир Илиеви, научи медията ни от два независими източника.Hеизвестни до момента крадци са реализирали най-големия обир в частен дом в София за последните години. Кражбата е станала в столичния квартал „Бистрица“. Въпреки няколкото версии за задигната сума, разследващите все още не са потвърдили колко точно е тя, но медията ни научи, че сумата варира от 2 до 5 милиона лева.

Братя Илиеви са собственици на столичния клуб „Ялта“ и бившата дискотека „Индиго“, в която през 2001 година загинаха 7 деца след невиждан хаос и огромно струпване пред заведението.

Близките на загиналите през 2001 година деца пред дискотека „Индиго“ още не могат да преживеят трагедията Служителите на „Ялта“ в момента са в паника, защото не знаят каква съдба ги очаква след като шефовете са олекнали с умопомрачителна сума. Първоначалната версия, че основен заподозрян за престъплението е бандитът Боби Мечката, не е вярна, защото той в момента е в ареста с още двама негова авери от „Люлин“. Тримата са задържани преди две седмици за кражби от две жилища във Велико Търново. Задигнали са злато, пистолет и пари. Деянията са извършени през деня, но още същата вечерта апашите са спипани, а след това съдът е решил да им наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ и те все още са в ареста във Велико Търново. От полицията са категорични, че дори и обирът в Бистрица да е станал преди кражбите във Велико Търново, няма логика след такъв удар за милиони да рискуваш всичко заради дребни кражби. Криминалисти разкриха още , че тримата е почти невъзможно да се забъркат в такъв сериозен обир, защото те се занимават предимно с кражби от апартаменти и не са чак такива професионалисти. Основната версия, по която работят разследващите, че обирджиите, които са влезли в къщата са двама, като са имали две или три отцепки, които са следят за наличието на полиция или СОТ. Възможно е да са рязали металната каса с парите с флекс, защото с този инструмент нещата се случват най-бързо, но пък е много шумен и са рискували да бъдат чути от съседите. С флекс касата може да бъде срязана за около 20 минути, докато с някои от топлорежещите инструменти действието е по-тихо, но отнема над 1 час да се стопи метала./blitz.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"