Екшън във Враца: Петима въоръжени нахлуха с джип БМВ в автокъщата на Пламен Георгиев-Пандо, задигнаха каса с пари и се издъниха калташки (СНИМКИ)

Bрачанската полиция е на крак, да разследва неуспешен опит за въоръжен грабеж в автокъща в града  час след полунощ. Нападнатият обект  се намира на оряховското шосе на изхода от Враца и е собственост на Пламен Георгиев-Пандо. Според първоначалната информация опитът за грабеж обаче завършил  неуспешно за бандитите , които изтървали касата с парите при опита да избягат.  В автокъщата нахлули  с БМВ без номера петима маскирани и въоръжени.

Те заплашили охранителя, след като разбили помещението, в което се намира касата и я натоварили. При опита да си тръгнат, апашите се натъкнали на  пристигналият  екип  на охранителната фирма, което объркало плановете на грабителите.  При рязката им маневра с джипа, за да избегнат колата на охраната, касата изпаднала, а петимата изчезнали с мръсна газ в нощта.  Според запознати нападателите вероятно са имали информация от вътрешен човек, че в касата на автокъщата има доста пари от успешни продажби от предния ден./blitz.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"