Експерт с шкембе коментира босата СНИМКА на президента: Повечето жени се захласват по него!

Пиарът на президентството не върви. Все пак не мисля, че това прави впечатление на голяма част от българите. Това каза в ефира на „Здравей, България“ Арман Бабикян – пиар експерт, относно вчерашната снимка на президента Радев по боси крака и потник.

„Това е плосък опит за изместване на вниманието от други скандали.

Мога да кажа, че изглежда много добре, повечето жени биха се захласнали по него. Казвам го от позицията на човек с шкембе, а той няма“, добави той.

В студиото бе и Ива Екимова, също известен пиар експерт. „Според мен извън смешката ми се струва, че отново има един екип, който не слуша. Един мениджър на държавата има екип, който не слуша. Има протокол. Тази снимка е поредният минус за президента“, смята тя.

„Свикнахме да виждаме премиера във всякакви ситуации. Не сме свикнали да виждаме боси хора от президентската институция“, каза още Екимова. И двамата експерти обаче не посочиха какви точно канони на етикета е нарушил президента Радев, след като има достатъчно снимки например как Обама играе голф по шорти, или пък Путин мята въдицата гол до кръста./blitz.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"