РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Лоши новини от болницата: Внезапно героят Ради е

След множество операции момченцето е получило шок с повръщане и главоболие

Помните ли малкия Ради, слънчицето от Бургас, чиято съдба трогна стотици хора. Бургазлии отвориха сърцето си за него, приеха борбата му с тумора на меките тъкани за своя. След множество тежки операция обаче малкият герой отново е приет по спешност в болница, съобщава Флагман.бг.

След като през февруари Ради беше успешно опериран, в края на миналия месец лекуващият му лекар забелязва, че раната не е зараснала добре.

Тогава решават да подложат момчето на трета операция за почистване на мястото и да го зашият наново, тъй като заради течността кожата не е успяла да се залепи добре. За радост на бургаския герой и неговото семейство операцията минава успешно.

Туморът обаче не се предава и битката продължава. Само преди ден приемат по спешност Ради в болница. Детето получава шок, придружен с повръщане и главоболие. След изследвания със скенер медиците установяват, че борбата с коварното заболяване не е свършила. Резултатите показват, че в мозъка на бургаското момченце има течност, което е симптом, че туморът отново се заражда.

Семейството на малкия герой прави всичко възможно, за да вижда усмивката на Ради всеки ден. Предвид рядката болест, която го спохожда, лечението й струва много пари на близките на детето. В момента Ради започва отново курсове с химиотерапия и лечение с антибиотиците, които пиеше досега. Очаква се скоро да бъде поставена нова форма на лечение на Ради, която този път да успее да го избави от това мъчение завинаги.

Тази диагноза е изключително рядка едва 5 деца на милион са болни от нея.

За Ради приключват детските игри и започва отново тежко лечение, което го приковава към леглото, по цял ден повръща, краката му треперят…До него е майка му Румяна и баща му Мирослав ,които трудно издържат на кошмара да виждат всеки ден безпомощното си дете. Сили им дава единствено надеждата.Тази борба за живот и надежда продължава вече четири мъчителни години за малкия Ради.

Семейството на Ради моли всички, които могат да помогнат на момченцето им да живее да дарят средства на посочените банкови сметки. И да върнат усмивката на детето им.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"