ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ: НОВА СТРАШНА ТРАГЕДИЯ ПОЧЕРНИ БЪЛГАРИЯ! ОТ МВР С ТЕЖКИ ДУМИ СЪОБЩИХА, ЧЕ Е УБИТ

Преди минути във Враца е станала жестока катастрофа, съобщава „Булнюз“. Две коли са се размазали на светофара на Стария пазар, като едната е разполовена. При свирепия удар човек е изхвърчал и е паднал в близкия подлез.

Мъжът е загинал на място.

Три линейки са пристигнали на мястото на ужасяващия инцидент, натоварили са хора от смазаните коли и тръгнали с пусната звукова сигнализация към спешния център. И тримата са в изключително тежко състояние, като двама от тях лежаха безжизнени на асфалта, допълва bulnews.bg, На мястото на катастрофата има и велосипед, но на този етап не е ясно какво е неговото участие в инцидента. По неофициална информация колоездачът е загиналият мъж, който е изхвърлен на стълбите в подлеза. Мястото на катастрофата прилича на бойно поле. Цялото кръстовище е засипано с части от двата автомобила.

Навсякъде има много кръв.  Полицията е блокирала напълно преминаването по възловия булевард. Наоколо има стотици хора, които безмълвно наблюдават апокалиптичната картина. По последна информация полицаят В. А. е сред тежко ранените в касапницата на Стария пазар във Враца.

Той е качен в линейката с липсващи око и част от главата, и с потрошени крайници. Баща му Р. е шофьор в Спешния център и не е изключено да е управлявал едната от трите линейки, които пристигнаха на мястото на катастрофата. Състоянието и на тримата ранени е изключително тежко, допълва изданието./bradva.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"