Ексклузивно! Ето какво пише в предсмъртното писмо на Данаил Божилов!

Независимо, че по-голямата част от хората не вярват, че бизнесменът Данаил Божилов се е самоубил, а тълкуват станалото като убийство, БЛИЦ научи подробности, осветляващи скандалния случай.

Разследващи разкриха пред репортера ни, че предсмъртното писмо, открито при втория оглед на трупа, се е намирало в заден дълбок джоб на панталона на Божилов.

В предсмъртното писмо е пишело: „Загубих голяма сума пари“. Бизнесменът не конкретизирал каква е сумата, но според нашите източници тя е била малко над 40 хиляди лева.

Божилов дължал тези пари на брат си. Разследващи разкриха, обаче, че по-голямата част от тези пари е намерена в дома на бившия гребец. Така малко по малко мистерията около смъртта на Божилов започва да се осветлява, въпреки, че голямото неизвестно – къде е оръжието, остава.

Обясненията пред БЛИЦ са, че някой е минал, задигнал е пистолетът, с който се е прострелял Божилов и е избягал. Разследващите продължават да са категорични, че не става въпрос за убийство и бизнесменът сам е натиснал спусъка в сърцето си.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"