Булка видя нещо много странно на прозореца в деня на сватбата си

Младоженец – пожарникар от Казанлък изуми всички сватбари на сватбата си в събота, като вместо по традиционния начин през вратата, дойде да вземе от дома й бъдещата си съпруга с помощта на противопожарна стълба.

Традицията в Казанлък повелява в деня на сватбата женихът да дойде с кума за булката в нейния дом. Близките на момичето пак по традиция залостват вратата и не го пускат, докато не плати откуп, съобщава „24 часа“.

Деньо Денев, който освен че е пожарникар е и републикански шампион в противопожарния спорт, решил да изненада всички, като вместо по традиционния начин, се качил на 5-ия етаж, където живеела бъдещата му съпруга Ивелина, с противопожарна стълба. Той помолил колегите си, които се включили в заверата, като дошли пред блока на изгората му с един от автомобилите на казанлъшката пожарна. Най-вероятно това е станало с разрешението на някого от началниците.

Огнеборците опънали стълбата до 5-ия етаж, а младоженецът, както бил със сватбения кюстюм, се качил в дома на младоженката през терасата и изненадал в гръб тези, които го чакали на вратата.

После всички много се смяли и сватбата продължила по традиционния начин.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"