Кошмарът на всички шофьори е тук! Убиецът на оси показва нагледно колко лесно се крадат коли в България (ВИДЕО)

Нагъл украинец, разработващ устойство, което успява да засече кода на алармите на автомобили, налази България с цел реклама. Мъжът, чийто псевдоним в мрежата е Wasp Killer (убиец на оси), публикува видеа от „авантюрите” си в страната, демонстрирайки функционалността на уреда, съобщава „Флагман“.

Убиецът на оси влиза в България през Сърбия, возейки се на предната седалка на автомобил, управляван от негов шофьор. Почти през цялото време той снима и говори с „колегата си” с подигравателен тон за страната ни.

На няколко пъти мъжът показва ръцете си и впечатление прави масивният му златен пръстен, на който е гравиран псевдонимът му “Wasp Killer”.

Чак когато пристигат на морето – в Бургас, Несебър и Варна, той демонстрира устройството “Pandora Key Grabber” (key grabber – ловец на ключове). Какво всъщност представлява то? Нагледно е обикновено дистанционно с дисплей. Проверка на медията показа, че то се продава навсякъде онлайн и струва около 1900 евро.

Всъщност обаче функцията му е това, което го прави специално. То има 10 мемори слота – всеки един от тях препрограмируем и отговарящ на 10 различни марки и модели автомобили. Има автоматичен режим за „сканиране”, който в радиус от 100 метра буквално засича кода на всяка кола, която се отключи от собственика си.

Този код след това се записва в Пандора и с натискането на бутон притежателят на украинското устройство отключва съответното возило. Историята след това е ясна – веднъж отключено, нищо не пречи на опитния крадец да запали автомобила без ключ. Публикуваме двете видеа на украинеца, които той сам е качил в мрежата. На първото се вижда престоят му в София и пътуването му до Бургас и Южното Черноморие, на второто той е в Несебър, Слънчев бряг, където вече прави същинската демонстрация под носа на собствениците на набелязаните автомобили.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"