Християнски нумеролог предупреждава: Светът свършва този месец! В Библията го пише, „Великият американски апокалипсис“ предвещава унищожението ни

Краят на света ще дойде след няколко седмици, ако се вярва на любители на теории на окнспирациите. Християнският нумеролог Дейвид Мийд отново предупреди за възможността огромната мистериозна планета Нибиру да се блъсна в Земята.

Според неговата теория, предстоящото този месец слънчево затъмнение е сигнал, че планетата, която никога не е била наблюдавана от учените, ще се удари с нашата. Мийд изоплзва няколко пасажа от Библията, за да потвърди своята теория.

Въпреки липсата на доказателства за скрития свят, за който НАСА заяви, че е интернет измислица, мнозина вярват в съществуването на мистериозната планета. Нибиру, известна още като планетата Хикс, се очаква да разруши света ни от 2003 година насам.

По-рано тази година Мийд заяви, че Нибиру ще се сблъска със Земята през октомври, след като бъде тласната към нашата планета от гравитацията на „бинарна звезда“. По думите му, планетата е трудно да бъде забелязана заради ъгъла, под който тя се приближава към Земята.   Сега нумерологът е изместил датата за края на света по-напред, като твърди, че „Великият американски апокалипсис“ ще е предвестник на пристигането на планетата.

На 21 август, малко преди апокалипсиса, американците ще видят в небето пълно лунно затъмнение. След затъмнението огромната планета ще се появи на хоризонта и ще се удари в Земята, като заличи човечеството от лицето ѝ, пише Daily Star. Той също представя и няколко теории в подкрепа на твърденията си.

Първо, той посочва Глава 13 от Стария завет на Исая, в която се казва: „Денят на Господ идва – жесток ден, изпълнен с яростен гняв -, за да унищожи земята и грешниците на нея. Звездите на небето няма да покажат своята светлина. Изгряващото слънце ще бъде затъмнено, а светлината на Луната няма да се вижда“. По думите му, има и редица съвпадения на числото 33, които подсказват, че апокалипсисът е близо.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"