Съжалявам, че преди съм ги изхвърляла! Фукам се с новата ваза от бутилки, а има още толкова идеи – веднага ще пробвам! (СНИМКИ)

Не знаете какво да правите с празните пластмасови бутилки? Не бързайте да ги изхвърляте! Тези предмети, изработени от пластмасови бутилки, ще ви помогнат да украсите дома си без никакви специални усилия.

Изделия от пластмасови бутилки

Пластмасовата бутилка може да се превърне в красив декоративен елемент.

 Ръцете ви могат да направят тази малка стилна ваза!

 Свещник от пластмасова бутилка? Лесно! Бутилката може да бъде шаблон за останалите елементи от декора. Елегантна саксия за разсада – страхотна идея! Тези мини-оранжерии могат да кацнат и на вашия балкон.

 Грозната сива стена на къщата може лесно да бъде озеленена. Алеята с лебеда ще изненада гостите ви със своята красота. Пано от бутилки, при това – зелено! Страхотна идея! Отоманката от пластмасови бутилки ще се превърне в любимата ви мебел Пластмасовата бутилка може да се превърне в незаменим помощник в кухнята. Тази елегантна фруктиера ще изненада приятелите ви със своята уникалност. Бижутата ви ще бъдат на сигурно място благодарение на чифт пластмасови бутилки. С такова устройство всички дреболийки вече няма да се губят.

Преди да се хвърли пластмасови бутилки, не се колебайте, а тези идеи са ме вдъхнови! Просто направи лебед и пуснати в двора …

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"