Горещи подробности за бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков бил Бог за служителите си!

Бащата на отвлечения Адриан Златков – Тони, е бил буквално като Господ за служителите си в известната автокъща „Софавто“, научи агенция БЛИЦ.

Припомняме, че синът на Златков бе похитен миналата седмица в сряда, когато неизвестни засега бандити са го издебнали на излизане от фамилната къща в село Герман, качили са го в „Шкода“ със син полицейски буркан и са потеглили в неизвестна посока.

В петък Тони заяви пред БЛИЦ, че все още никой не се е свързал с него за откуп и е много притеснен за детето си. По оперативни данни не е изненада, че похитителите са се насочили към наследника на Златков, защото бизнесменът е доста заможен, а такава престъпна банда атакува хора с големи финансови възможности.

Медията ни научи, че Тони Златков се ползва с голямо уважение сред своите служители. Той е бил много коректен с всички, с които работи, независимо дали те са бизнес партньори или миячи на коли в автокъщата му. Златков никога не е закъснявал със заплатите на работниците си и дори често при добре свършена работа те са се радвали на солидни бонуси.

„Даваше ни шанс да изкараме хубави пари, имаше много работа, но той винаги ни възнаграждаваше подобаващо“, заяви пред медията ни бивш служител на Златков, който пожела анонимност. Тони живее в софийското село Герман от началото на 21-и век, а се занимава с продажба на коли още от 90-те години.

Причината е, че механизмът й е почти идентичен с този на немската марка автомобили и се използва една и съща машинка за запалването му. Цената й в интернет варира между 200 и 300 евро и на практика е достъпна за абсолютно всеки средностатистически автоджамбазин.

Затова и издирването на извършителите на автокражбата било изключително трудно. „Този тип коли са от нисък и среден клас, взимат ги предимно престъпници от провинцията. Особено Шкода се краде вече изключително рядко и то, ако на някой возилото се развали, а после са му нужни части. Прави се поръчка и групи от провинцията идват, взимат и си тръгват“, коментираха униформени.

Явор БЕЛЧЕВ,БЛИЦ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"