Партньори на бащата на отвлечения Адриан разкриха неподозирани подробности за парите и бизнеса му!

Бащата на отвлечения Адриан – Тони Златков, не обичал пари кеш, влагал всичко в лимузини и джипове. Това споделиха негови партньори в бизнеса, цитирани от в. „Телеграф“. „Тони ходи с карти, рядко може да го видите с големи суми пари в портфейла си.

Влага абсолютно всичко в колите. Има много пари, това е ясно за всички, но ги върти в лизинги, бартери“, допълниха партньорите му.

По думите им семейството на отвлечения 25-годишен Адриан е в патова ситуация, тъй като все още нямало връзка с похитителите.

Златков-младши беше отвлечен миналата сряда близо край дома си в Герман. Основната версия на МВР е, че младият мъж е похитен заради отмъщение към баща му, както и с цел пари.

„Това е нещо като двойно наказание. Не изключваме обаче всички хипотези, работи се по абсолютно всяка следа, коментираха антимафиоти.

Както БЛИЦ съобщи, вчера се появи информация, че колата, с която синът на бизнесменът е бил похитен, е била открадната 10 дни по-рано.

Припомняме, че Адриан беше отвлечен със сива „Шкода Фабия“ с полицейски буркан. Час след похищението тя бе открита опожарена над панчарево.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"