РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Жестока драма разтърси България! Дечицата на Маруся са

Маруся Иванова изпрати до „Петел.бг“ разтърсваща молба за помощ. Тя и децата ѝ са преживели ужас и страдание, което трудно може да се опише с думи. В момента тя е без работа и собствени доходи.

Маруся не иска подаяния, а помощ да си стъпи на краката.

В края на март тази година цяла България изтръпна от ужас при разкритията за престъпленията, извършени от педофила Петър Петров от Шивачево, община Твърдица. Той беше осъден на 12 години затвор да блудство с две момиченца на 4 и на 6 години, извършено през 2015-а.

„Петър е баща на моето дете, което също пострада“, това ни написа Маруся. Решението ѝ да разкрие пред медия този факт е буквално мъчително, но обстоятелствата не ѝ оставя друг избор. Преди дни тя е загубила баща си, което я оставя съвсем сама в грижата за двете ѝ деца. „Държавата ме мачка, вместо да ми помага“, заявява майката.

Тя не иска вниманието на медиите, не иска трагедията ѝ да става повод за обсъждане и коментари в обществото. Да се обърне към добрите хора обаче единствената възможност, която ѝ е останала.

„Страхувам се да прочета негативни коментари в фейсбук или нещо за децата ми. Всеки ми се подиграва, обиждат ме. Аз не желая пари, искам просто продукти за храна, да имаме с какво да се храним. Защото от този месец доходите ще са ми 85 лв., това са детските. Никой не ме разбира, а и никой не желае да ми помогне. Хората ме съдят, без да ме познават, без да знаят истината. А не желая и децата ми да живеят в този ад…

Обиколих да търся доктори, всеки казва че няма места, ходя в социалните да искам помощи, те искат хиляди документи, само и само да ми откажат. Да, домът ми е обзаведен. Богати сме, защото имаме души и добри сърца, но хората ме плюят и не желаят да ме разберат. Моля се за работа, дори и метачка да е, искам да си имам мои доходи и да си стъпя на краката“, написа Маруся.

Който иска да помогне на Маруся Иванова може да се свърже с нея на тел. 0878058545

Адресът ѝ е с. Сборище, община Твърдица, област Сливен,  ул. „Георги Димитров“ 17

Сметката, на която могат да се изпращат средства в нейна подкрепа е

BG27STSA93000018827304

БАНКА ДСК

МАРУСЯ ИВАНОВА

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"