Шокиращ развой на случая! Току що гръмна по сайтовете: Детектор на лъжата за

Шокиращ развой има в разследването на отвличането на Адриан Златков в последните два дни, научи Пик от заети с разследването. Семейството на похитеното момче до такава степен е изпаднало в отчаяние от безизвестната съдба на младежа, че баща му Тони Златков, собственик на автокъща „Софавто”, започнал да подозира за най-приближените си хора, че са замесени в престъплението.

Той започнал да настоява разследващите от МВР да разпитат всичките му приятели, служители в дома му, както и в компанията, защото бил убеден, че някой е помагал на похитителите в ролята на информатор. Органите на реда също били в патова ситуация и затова се съгласили, като по списък са викани на подробни разпити над 40 души в последните 2 дни.

„Версията за групировка, подобна на „Наглите”, съставена от бивши или настоящи барети , е ключова и по нея се работи. Правят се и претърсвания, но не се изключва възможността хора от обкръжението на Златкови да са замесени, най-малкото като информатори”, разкриват източници от силовото ведомство. Всеки от списъка, направен по указания на бащата, бил разпитан за отношенията му с изчезналия Адриан, както и какво са правили по време на отвличането.

Тъй като нямат конкретни съмнения и доказателства обаче, от МВР нямало как да проверят разговорите и мобилните телефони на служителите, за което настояват Тони Златков. За капак бащата на Адриан искал и разпитите да се правят с детектор на лъжата и настоявал допълнително и за това, като сам предлагал да плати за провеждането на тестовете, сащисани са разследващите.

Припомняме, че 25-годишният Адриан Златков бе отвлечен близо до дома му преди шест дни. Първоначалната и основна версия по която се работи е отвличане. До момента още няма обаждане от похитители и яснота дали е искан откуп.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"