Извънредно! Българи отмъстиха жестоко на „Лидл“! Гледам и не вярвам! Написаха в магазина

Жесток удар понесе скандалната верига „Лидъл“ заради изцепката си с изтритите кръстове на църквите в Санторини на етикетите на продукти във веригата. След като в цяла Европа се развихри протест и екшън срещу наглостта на компанията, известни личности и в чужбина, и у нас призоваха за бойкот на магазините.

Българското общество също реагира и тази нощ в няколко от обектите в София граждани са налепили стикери с надписи ИДИЛ.

Притеснени от огромния скандал от веригата отново изпратиха извинително писмо до ПИК.

Ето какво се казва в него:

„Lidl International изразява дълбокото си извинение за обидата, причинена от графичните изображения на продуктова линия Eridanous. Бихме искали да потвърдим, че ще променим дизайна на опаковките във възможно най-кратък срок. По никакъв начин не сме имали намерение – и никога няма да имаме такова в бъдеще – да изразяваме каквито и да било идеологически или политически гледни точки чрез нашите продукти или опаковките им.

Ние продаваме продуктите с марка Eridanous в магазините Lidl в цяла Европа от няколко години и през този период опаковките претърпяха поредица от различни графични разработки. Отстраняването на направената грешка в настоящия вариант на дизайна на опаковките е наш категоричен приоритет, с който ще се заемем незабавно.

Още веднъж поднасяме най-искрените си извинения за случилото се.“

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"