На вниманието на НАП и прокуратурата! Циганин с къщи и коли за милиони без нито ден трудов стаж! Стряскащи СНИМКИ

Един на пръв поглед средностатичтически циганин води живот като на свръхбогаташ от Сен Тропе, научи БЛИЦ. Става въпрос за мургавия представител на малцинствата Александър Алексиев (на снимките). Мангалът не се свени да парадира с луксозни автомобили „Ауди“ и джипове „Порше“ за стотици хиляди левове.

В комбинация с огромния му палат сумите набъбват на милиони.

Как обаче Алексиев е натрупал семейното имане? Според оперативни данни неговата половинка Йорданка Алексиева е няма тайни в платената любов и прибирането на луксозни вещи от заможни чужденци, които е вкарала в постелята си.

Няма как да бъде обяснен по друг начин произхода на милионите, които са преминали през ръцете на странната фамилия. Алексиев дотолкова иска да натрапи богатството си в очите на просещите си събратя, че позира пред златните огледала и орнаменти в палата си. На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели дори аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена.

Алексиев държи в ръцете си калашник. След това позира пред златните огледала и се любува на отражението…

Семейство Алексиеви трябва да са факири в правенето на кинти, въпреки че не са завършили дори средно образование. Това не им пречи да се фукат с огромните си доходи, за които няма данни да са платили данъци. Именно на тези обстоятелства трябва да обърнат внимание прокуратурата и данъчните власти. Защото в нито една бяла държава от Европейския съюз не може да съществува проява на толкова нагло парадиране с придобивки, с които цяла ромска мохала би се издържала в продължение на 10 години.Румен ИВАНОВ

 

 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"