Обрат: Румяна Арнаудова разкри истината за смъртта на 11-годишното в Стрелча. Открити са видеосъобщения в телефона на детето

Искам да кажа, че категорично не е налице убийсто. Вчерашните версии за инцидент са нещастен случай или самоубийство. В късните часове на вчерашния ден разследващите се обадиха да кажат, че категорично се касае за самоубийство. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова в ефира на bTV.

В телефона му има доказателства, че то е решило да сложи край на живота си. Записал ги е в своя телефон няколко часа преди инцидента и те са предназначени за неговото семейство“, уточни тя и отказа да даде повече подробности.

„Не бива родителите да разбират от телевизията какво съдържат тези видеосъобщения“, каза още тя. По думите и в момента се изяснява дали детето само е взело решението или е било подтикнато от другиго.

„Утре за Стрелча заминава екип от психолози, с тяхна помощ ще се опитаме да разберем какво се е случило“, съобщи Арнаудова. По какъв начин детето се е добрало до това оръжие към този момент за нас е загадка“, каза още тя.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"