Извънредно! Страшна трагедия разтърси България! Иво се върна от Германия да се жени, но загина от

Жестока смърт почерни дупнишкото село Червен брег. При тежка катастрофа с мотор загина 25-годишният Иво Г., който само преди 20 дни се е върнал от гурбет в Германия, за да се жени. Фаталният инцидент е станал около 20.

30 часа във вторник на пътя Дупница-Крайници, пише struma.bg.

Иво Гюргин се прибирал от пикник в планината, с още двама приятели потеглили с моторите към съседното на Червен брег село Крайници да пият кафе. Моторът се блъска в лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 31-г. Георги Б., съселянин на Иво Г. Ударът бил жесток, моторът буквално се е врязал в двигателя на автомобила, а алфата изхвърчала от пътя и се забила в нива с царевица. Предницата на лекия автомобил е смачкана като хармоника.

Иво Г. е загинал на място, части от тялото са били открити по шосето, на метри от катастрофата. Преминаващ шофьор се е обадил на тел. 112, на място веднага е пристигнала линейка на Спешен център – Сапарева баня, но дежурният лекар д-р Христов само констатирал смъртта на моториста. Другият участник в ПТП-то Георги Б. сам е потърсил лекарска помощ в Спешен център – Дупница. Вчера имаше някои неизяснени ситуации около инцидента, като например кой е докарал Георги Б. до Спешния център и защо от Пътна полиция – Дупница са открили Алфа Ромеото чак сутринта на следващия ден. След преглед в хирургичното отделение на общинската болница Георги Б. е транспортиран до „Пирогов“ със съмнения за вътрешен кръвоизлив.

На главата имал огромна рана, която най-вероятно е от удар в предното стъкло на автомобила. Той цяла нощ е бил на мястото на инцидента, но не пожела да коментира случилото се. Автокъщата, пред която е станал инцидента има монтирани видеокамери и най-вероятно те са заснели катастрофата. Вчера сутринта на пътя, където стана зверската катастрофа, все още имаше разпилени остатъци от мотора, една маратонка и раница. Няколко мъже се бяха събрали и коментираха случилото се. Иво Г. ходел периодично на работа в Германия. Върнал се преди 20 дни, постегнал родната си къща, сложил нова дограма. Имал намерение да създаде семейство, коментираха вчера негови съселяни. Младежът израснал без баща, има две сестри, които живеят в Благоевград. Майката сама изгледала децата си, като се стараела нищо да не им липсва. Драмата е голяма и за семейството на Иво, и за това на Георги, коментираха в селото.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"