РАЗПРОСТРАНИ СВЕТКАВИЧНО! Сега научихме и веднага пускаме: Лекарите отхриха на милата Цвети страшна

Цвети е поставена диагнозата левкемия. Лечението продължава две години и през 2012 г. тя е напълно здрава. Тръгва на училище.

Беше най-щастливото дете на света! И така… до месец март, 2017 г., когато при контролна миограма се установи, че моето малко съкровище е пак болно с диагноза остра лимфобластна левкемия. Това сподели във Facebook майката на детето.

Започна нова химиотерапия и благодарение на докторите детенцето ми беше вкарано в ремисия, но за да продължи да е здраво, се налага спешна трансплантация на костен мозък в чужбина. Сумата за лечението ѝ няма да е никак малка, но все още чакаме оферти от клиниките, към които сме се обърнали.

Щом разберем, ще съобщя точната цифра! Въпреки това обаче сами няма да успеем да се справим, пишат още родителите на детето. Ако искате да помогнете на Цвети:

Дарителскa сметкa в лева: №7000 1523056769 IBAN на получателя: BG73 UNCR 7000 1523 0567 69 При банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК В полза на: Цвети Антонова Соколова Телефон за връзка с майката: 0886468653 Имейл: cveti_sokolova@abv.bg

© Actualno.com

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"