Отвлеченият от „Наглите“ бизнесмен Киро Киров сензационно: Близките на Златков поискаха среща с мен, но след 40 минути…

„Развръзката е щастлива и аз много се радвам. Сега вече можем да бъдем спокойни. Доказа се, че е отвличане за откуп, тоест бизнес, който следва да ни тревожи, тъй като или се възражда, или е стара група“. Това заяви в ефира на Нова телевизия бизнесменът Киро Киров, който преди няколко години беше отвлече за откуп от групировката на „Наглите“.

„Появиха се много коментари, че това са остатъци от „Наглите“, които са преорганизирани, това е твърде възможно, тъй като бяха осъдени 4-5-6 човека, а групата беше по-голяма. За съжаление това никога няма да отшуми. Първите дни са по-лоши, отколкото докато си в плен. Чувството е невероятно потискащо“, добави жертвата на „Наглите“.

„След като ме освободиха аз бях готов още на следващия ден да отида на работа. След 17 дни първата ми работа беше да вляза под душа, а банята ми беше с голям прозорец и аз се страхувах от него.

Дано това момче се възстанови, младо е и това ще му остане белег завинаги. Дали ще бъдат хванати това е най-сложният въпрос.  Близките на Златков поискаха среща с мен, но след 40 минути я отмениха“, разкри ексклузивно Киров.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"